Hautakiven hintaan vaikuttaa moni asia. Hautakivet valmistetaan pääosin suomalaisesta graniitista ja mm. kiven koko vaikuttaa oleellisesti hautakiven hintaan. Hautakiven muotoilu sekä käsittely vaikuttavat hintaan. Hautakivet tehdään aina käsityönä, joten mikäli kiveen tehdään vaikkapa lyhtyaukkoja, sitä kiillotetaan, muotoillaan haluttuun muotoon tai siihen liitetään vaikkapa pronssikoristeita, on hinta raakakiveä korkeampi. 

Muotoilulla ja käsittelyllä sekä koristeilla saadaan toki aina yksilöllinen lopputulos. 

 

Kivi vaalii muistojasi.
Ikuisesti. 

Pidämme huolta hautamuistomerkistäsi

 

Hautakivien entisöinnit ja kunnostukset

Hautamuistomerkki on ikuinen, mutta sekin likaantuu, ja käsittelyt, esimerkiksi kultaukset, kuluvat ajan saatossa. Hautakiven entisöinnillä varmistetaan, että läheisesti muisto säilyy ja sitä vaaliva hautakivi on hyväkuntoinen vielä vuosikymmenten päästä. Entisöinti palauttaa hautamuistomerkin sen aluperäiseen ulkoasuun, kiveä kunnioittaen ja vaalien.

Palveluihimme kuuluvat

  • hautamuistomerkkien entisöinnit ja kunnostukset
  • tekstikaiverrusten ja koristekaiverrusten entisöinnit, kunnostukset ja uudelleen kultaukset sekä maalaukset.
  • hautakiven suoristukset

Lisänimen kaiverrukset

Surun kohdatessa kaiverramme läheisesi nimi- ja aikatiedot olemassa olevaan hautakiveen. Lisänimi kaiverretaan aina samalla kirjasintyylillä kuin alkuperäinen, jolloin hautakiven ilme pysyy muuttumattomana. Lisänimen kaiverruksen yhteydessä on aina mahdollista myös entisöidä hautakivi alkuperäiseen kuosiinsa.

Kaiverrukset ja kultaukset suoritetaan toimipisteessämme Kokemäellä. Näin pystymme takaamaan työn parhaan mahdollisen laadun ja olosuhteen työn suorittamiseen.

PRONSSIKIRJAIMET JA MUISTOLAATAT

Kun hautakivessä olevat nimet on kirjoitettu pronssikirjaimin, lisäämme uuden nimen vastaavilla kirjaimilla toiveidesi mukaan. Käytämme Paasikiven laaja pronssivalikoimaa pronssikirjaimille.

Uusi kaiverrus voidaan tehdä myös erilliseen muistolaattaan, joka kiinnitetään hautakiveen. Käytössämme on Paasikiven laaja valikoima erilaisille muistolaatoille.


Hautakiven hionta

Hautakiven hionta tulee kyseeseen esimerkiksi silloin, kun vanhat kaiverrukset vievät tilaa kivestä niin, että hionnan ja uudelleen kaiverruksen avulla vanha kivi saadaan uudelleen käyttöön. Hautakiven hionta tarkoittaa sitä, että kivi hiotaan kaiverruksien osalta kokonaan puhtaaksi, jonka jälkeen siihen tehtävät kaiverrukset asemoidaan ja kaiverretaan uudelleen. Uudet kaiverrukset tehdään usein vanhaa tyyliä kunnioittaen.


Olemme palveluksessasi Kokemäen ja Porin seudulta koko Satakunnan alueelle.

Ota yhteyttä >>

Ota yhteyttä ja kysy lisää

040 960 3540