Kivi vaalii muistojasi.
Ikuisesti. 

Kokemäen Muistokivi palveluk­sessasi koko Satakunnan alueella

Tarvittaessa toimitamme hautamuistomerkkejä myös muualle Suomeen

Yrityksemme Kokemäen Muistokivi Oy jatkaa pitkien perinteiden Kivihuolto Nykäsen toimintaa Kokemäellä Skaffarinkadulla, jossa sijaitsee kiviveistämömme. Tänäkin päivänä saat meiltä kivitaiteilijan suunnittelemat yksilölliset hautakivet, jotka suunnittelemme yhdessä asiakkaamme kanssa. Kaikki myymämme hautakivet valmistetaan kotimaisesta luonnonkivestä käsityönä ja viimeistellään yksilöllisesti kaiverrusten, kultausten ja erilaisten pronssikoristeiden avulla toiveidesi mukaisesti.

Toimimme Kokemäen sekä Porin ja koko Satakunnan alueella. Olemme asiakkaidemme tukena ja toiveiden kuuntelijana silloin, kun poisnukkuneelle läheiselle halutaan laadukas, aikaa kestävä muistomerkki.

Yrityksemme päätoimipaikka kiviveistämöineen sijaitsee Kokemäellä. Sivutoimipisteemme, Reposaaren Muistokivi, sijaitsee Meri-Porissa Reposaarella, josta toimimme koko Meri-Porin alueelle.

Ota rohkeasti yhteyttä. Voimme varata halutessasi sinulle ajan suoraan kiviammattilaisemme luo suunnittelemaan toiveidesi mukaista hautamuistomerkkiä läheisellesi. Tarvittaessa voimme tehdä myös kotikäyntejä.

Ota yhteyttä »

Muistokivi – ainoa laatuaan

Sinun toiveidesi mukainen, jokaiselta yksityiskohdaltaan. Toteutamme yksilöllisen muistomerkin läheisesi muistolle. Haluamme varmistaa, että Hänen muistonsa säilyy. Ikuisesti.

Käänny huoletta puoleemme, kun sinulla on tarve uudelle hautamuistomerkille, nimen lisäykselle olemassa olevaan hautakiveen tai kun tarvitset nykyisen hautakiven kunnostusta ja entisöintiä tai oikaisua hautausmaalla. 

Ota yhteyttä »

Ota yhteyttä ja kysy lisää

040 960 3540