Kivi vaalii muistojasi.
Ikuisesti. 

Uniikki hautakivi vaalii kauniisti muistoa

Yksilöllinen hautamuistomerkki vaalii muistojasi

Kotimaisesta luonnonkivestä valmistettu muistomerkki, joka on tehty Sinun ja kenties myös luotasi poistuneen läheisesi toiveiden mukaan

Kokemäen Muistokiven hautakivet suunnitellaan ja valmistetaan kiviammattilaisen toimesta, mikä mahdollistaa ainutlaatuisen muistomerkin poisnukkuneelle läheisellesi. Suunnittelemme yksilölliset kaiverrukset, kultaukset ja koristeet hautakiviin toiveidesi mukaan. Otamme huomioon seurakuntien asettamat vaatimukset aina hautamuistomerkkien suunnittelusta lähtien.

Palvelumme sisältää

  • yksilöllisen hautamuistomerkin toiveidesi mukaisesti
  • suunnitelman ja luonnoksen
  • kaiverrukset ja kultaukset tai maalaukset käsityönä, ammattitaidolla
  • käytettävissämme on laaja valikoima pronssikirjaimia ja ornamentteja (Paasikivi Oy)
  • valittavissa olevia värejä ovat Kurun harmaa, Taivassalon/Vehmaan punainen, Mäntsälän punainen, Ilomantsin musta. Lisäksi valikoimistamme löytyy spektroliitti sekä tumma ja vaalea labrador. Muitakin värejä on saatavilla. Kysy lisää.
  • hautamuistomerkkien asennukset sekä kuljetukset
  • tarvittavat luvat seurakunnalta ja hautamuistomerkkisuunnitelman.

Hautakivien oikaisut ja entisöinnit

Tilaa hautamuistomerkin huolto meiltä. Pidämme huolta hautamuistomerkistäsi, olipa kyseessä sitten entisöinti tai oikaisu. Tavoitteenamme on aina arvokas hautamuistomerkki, joka vaalii läheisesi muistoa nyt ja tulevaisuudessa.

Jokainen hautamuistomerkki on ainutlaatuinen ja yksilöllinen. Toimitamme hautakiviä Kokemäen ja Porin seudulla sekä koko Satakunnan alueella. Tarvittaessa toimitamme hautakiviä myös muualle Suomeen. Ota yhteyttä ja kysy lisää. Varataan sinulle aika kiven suunnitteluun suoraan ammattilaisemme kanssa.

Toimitusehdot

Ota yhteyttä » 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

040 960 3540